Injury Comeback!

Squashster op weg naar de wereldtop

Injury Comeback!

blog header injury comeback

Het is een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Door corona was alles natuurlijk stil komen te staan entoen ik er weer mee wou beginnen raakte ik geblesseerd aan mijn knie (beschadigd kraakbeen). Dat was in December vorig jaar, waardoor ik er 8 maanden heb uitgelegen. Ik ben super blij dat ik in september eindelijk weer de baan op kon. Het was een best lastige periode waarin ik niet mocht sporten en ook niet kon squashen. Gelukkig kon ik wel mijn rechterbeen trainen en zwemmen, maar dat is toch niet hetzelfde. Ik heb ook leuke dingen kunnen doen, zoals 2 weken mee als coach voor MSquash tijdens de German & Dutch junior open (toch vaak de vraag gehad of ik ook nog speelde, 25 of 18 is niet echt een verschil natuurlijk) en een interactiveSQUASH opening in Crowborough met Nick Matthew!

Doordat ik er zo lang uit heb gelegen is mijn ranking gezakt van 94 naar 136 door corona, en nu van 136 naar 256 door mijn blessure. Het gaat dus een aardige klus worden om weer terug in de top 100 te komen, maar ik ben super gemotiveerd! Momenteel ben ik onderweg naar Amerika om bij MSquash te trainen en twee toernooien te spelen! Een 10k in Chicago waar ik vorige week ingekomen was, tegen de nr 88 van de wereld en een 20k in Lancaster waar ik een wildcard heb. Twee zware toernooien maar een goed meetmoment waar ik nu sta! 

Ik werk part-time naast mijn studie, maar om zoveel mogelijk toernooien te spelen heb ik jou hulp nodig! Ben jij of ken jij iemand die mij zou willen sponsoren? Neem dan een kijkje op mijn website https://sanneveldkamp.com/winkel/ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *