Afgestudeerd! Studie en topsport

Squashster op weg naar de wereldtop

Afgestudeerd! Studie en topsport

Na een paar maanden heen en weer mailen met mijn begeleider is het dan opeens super snel gegaan. Op maandag kreeg ik te horen dat mijn scriptie was goedgekeurd, en op woensdag kon ik ‘s avonds om 8 uur mijn eindpresentatie houden. Het was wel raar, via Microsoft teams, tegen een laptop aan praten in plaats van een presentatie houden op locatie. De afgelopen 4.5 jaar zijn voorbij gevlogen! Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad tijdens mijn studie, het was af en toe heel lastig. Deadlines halen, trainen, toernooien, reizen, in verschillende groepen werken met opdrachten.

ISMB introduction day
ISMB introduction week

Niet iedereen heeft dezelfde instelling, en daarnaast had ik natuurlijk een heel ander schema dan de gemiddelde student. Ik heb het geluk gehad om een paar goede vrienden te maken, die er geen probleem van maakten dat ik vaak weg was, zolang ik mijn werk maar op tijd af had! Die het niet erg vonden dat ik liever om 8 uur ‘s ochtends aan de opdracht zat, in plaats van 22 uur ‘s avonds, en zoals Louke zal zeggen het nogal (heel) veel over squash had.

ISMB Field Trip to London
P gehaald!
Outdoor sports

Ik kijk met trots terug op hoe ik deze 4.5 jaar heb meegemaakt, en hoe ik gegroeid ben als persoon. In mijn 2e jaar liep de emmer wel even over, en had ik besloten om een deel van mijn vakken een jaartje later te doen. Ik heb stage gelopen in Engeland en Amerika, waar ik heel veel heb geleerd en nog steeds goed contact heb. Mijn afstudeerstage in de Esport branche was ook zeer interessant, en ik blijf de komende tijd betrokken bij House of Esports voor de GameGym en de GameGymWall!

In Zuid-Afrika voor twee toernooien
foto: Gerhard Nel
Met mijn coach Ken Flynn op het NK Squash 2020

Zonder steun en support van thuis was dit natuurlijk niet gelukt, ik ben mijn familie erg dankbaar voor het geduld dat ze gehad hebben en voor alle steun en de relativerende mindset voor als ik er even doorheen zat. Vooraf hebben mensen wel gezegd dat studeren en topsport niet mogelijk is, en ik ben blij dat het mij wel gelukt is! Tijdens mijn studie heb ik mijn hoogste ranking van #94 in de wereld gehaald en ik kijk uit naar wat ik in de toekomst nog kan bereiken.

England Squash
Samen met Katline (Mijn coach en stagebegeleider in Amerika)

Mijn familie

Ik wil ook iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes, en alle support! Samen kom je altijd verder dan alleen.

If you believe in yourself, anything is possible!

Groetjes,
Sanne

#TeamSanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *