Een druk begin : tentamens, toernooi en een clinic

Squashster op weg naar de wereldtop

Een druk begin : tentamens, toernooi en een clinic

Mijn eerste toernooi van het seizoen was de Fitlink Open in Hasselt. Gelukkig gingen we daar op vrijdag al heen, want zaterdag was er behoorlijk veel sneeuw gevallen en was het rijden erg lastig. Ik heb daar vooral de eerste dag goed gespeeld en de halve finale gehaald. Een goed begin van 2017!

Daarna moest ik ook weer naar school (helaas). Ik had nog een weekje les en nu zit ik midden in mijn tentamenweek. Gelukkig heb ik het meeste al gehad (en gehaald! J) want ik ga woensdag naar Edinburgh voor mijn 2e toernooi.

Extra leuk was dat we vrijdag samen met het Nederlands team een clinic voor Jasno hebben gegeven. Jasno was een van de hoofdsponsors van de crowdfunding van het WK en mede dankzij hun sponsoring kon ik mee. Het was een erg leuke avond en de medewerkers van Jasno waren erg enthousiast!

Nu zit ik vol in de voorbereiding voor Edinburgh dit weekend en daarna over twee weken de NK! Ik kijk er erg naar uit en ik hou jullie op de hoogte op mijn Facebook pagina!

#TeamSanne     facebook-icon twitter-icon-vector-400x400 linkedin-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *