Op naar Engeland!!

Squashster op weg naar de wereldtop

Op naar Engeland!!

Drie weken geleden vertrok ik naar Shotland om de Edinburgh Open te spelen. Ik moest tegen een Schots meisje die daar op haar thuis club speelde. Het was een goede wedstrijd, alleen kon ik net niet de belangrijke punten maken en verloor ik helaas. Daarna, na een beetje rond gekeken te hebben ging ik naar Manchester om bij vrienden van ons te slapen om nog wat laatste dingen te regelen voor mijn stage. Het was erg leuk daar, ook een hele andere beleving van squash. Je kan met een code de squash club binnen, waar niemand is en dan moet je muntjes in een apparaat gooien die dan het licht van de banen regelt. En ook nog een verwarming boven de baan, die ik wel prettig vond aangezien het erg koud was.

Vorige week ben ik met Ronny mee gegaan naar Paderborn om daar te trainen als laatste voorbereiding voor de NK. Tijdens de NK heb ik helaas niet zo goed gespeeld als ik had gehoopt. Ik ben ook erg teleurgesteld maar toch 6e van Nederland geworden. Ik ben gisteren naar Engeland te vertrokken om daar voor mijn opleiding stage bij Squash Engeland te doen en op het Nationaal Trainings Centrum te trainen om sterker terug te komen!

#TeamSanne     facebook-icon twitter-icon-vector-400x400 linkedin-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *