Mijn 1e week in Manchester

Squashster op weg naar de wereldtop

Mijn 1e week in Manchester

Ik zit nu een week hier in Engeland, en tot nu toe bevalt het me erg goed! Het was even wennen in het begin om aan de linkerkant te rijden, en om alle namen te onthouden van de mensen met wie ik werk bij England Squash. Dat laatste heb ik nogsteeds niet helemaal onder controle.. Tot nu toe heb ik vooral dingen uitgezocht voor mijn supervisor. Aan het eind van deze week kan ik aan mijn opdracht beginnen om het squash U11 festival te organiseren op 8 April.

Het is hier wel heel anders dan in Nederland. Squash is veel groter, er staan bijvoorbeeld meer dan 100 kinderen op de U13 ranglijst. Er zijn ook veel meer toernooien en wedstrijden tussen ‘counties’. Afgelopen weekend ben ik naar een super leuke yoga studio geweest in Chorlton. Het was al donker toen ik er heen reed, en het leek op een beetje een rare buurt maar gelukkig viel dat achteraf wel mee!

Het is grappig dat er toch nog wel veel verschillen zijn met Engeland. Ik dacht dat het redelijk hetzelfde zou zijn, maar bijna elk uur wordt er gevraagd of ik een kopje thee wil waar ik wel duidelijk bij moet zeggen zonder melk en suiker 🙂

#TeamSanne     facebook-icon twitter-icon-vector-400x400 linkedin-icon

Één reactie

  1. David Young schreef:

    Bet they don’t have hagelslag for breakfast either Sanne !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *