Werken bij de British Open

Squashster op weg naar de wereldtop

Werken bij de British Open

Afgelopen week mocht ik bij de British Open werken als toernooi assistent. Het was heel indrukwekkend om mee te maken wat er allemaal in een toernooi en rond een toernooi gebeurt, de voorbereiding, de vrijwilligers en hoeveel tijd er aan wordt besteed. Meestal denk ik er niet zoveel over na, maar dat is nu wel anders.

Het toernooi begon op zondag, maar ik was op vrijdag al naar Hull vertrokken. De eerste paar dagen werkte ik met Judy (die veel grote toernooien organiseert) bij de Universiteit van Hull voor de kwalificatie wedstrijden. Het waren lange dagen van 08.00 tot 22.00 maar gelukkig kon ik tussen het werken door veel wedstrijden zien, maar ik moet toegeven dat ik aan het eind van de week nauwelijks een game door kon komen!

Vanaf dinsdag mocht ik in de Airco Arena werken waar de glazen baan stond. Toen we vrijdag aankwamen was er nog niks dus het was heel indrukwekkend om het resultaat te zien. In de Airco Arena moest ik vooral zorgen dat de spelers op tijd bij de spelers ingang waren om geïntroduceerd te worden. Op zaterdag en zondag was er live TV en ook kinderen die de tassen van de spelers naar de baan mochten dragen. Soms waren de ouders van de kinderen nog zenuwachtiger dan de kinderen zelf! Het was een hele gave ervaring, waar ik zeker veel aan heb gehad.

#TeamSanne     facebook-icon twitter-icon-vector-400x400 linkedin-icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *