Phosotshop, denk in lagen..

Squashster op weg naar de wereldtop

Phosotshop, denk in lagen..

Een veel gebruikte tool in marketing is Photoshop. Je kunt op deze manier je ideeën weergeven in beeld en zo meer resoneren met je publiek. In mijn 4e jaar van de middelbare school heb ik een tijdje een foto cursus gevolgd waar ook photoshop bij zat. Dit was ik allemaal weer vergeten maar tijdens de minor heb ik hier weer een paar gastlessen in gehad. Het is vooral belangrijk dat je in lagen denkt. Is een zebra zwart met witte strepen, of wit met zwarte strepen? Photoshop wordt eigenlijk overal voor gebruikt, en vooral in sport marketing zie je het vaak terug als je de posters voor grote evenementen ziet. Ik ben erg blij dat ik dit weer langzaam onder de knie heb, en ik ga deze tool zeker gebruiken voor mijn eigen website en social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *