Sportmarketing met Triple Double

Squashster op weg naar de wereldtop

Sportmarketing met Triple Double

Afgelopen woensdag was ik samen met mijn vader voor zijn bedrijf CourtPerformance langsgegaan bij Triple Double. Triple Double is het grootste marketingbureau van Nederland op dit moment, en ze houden zich momenteel onder andere bezig met activaties voor Peugeot tijdens het ABN AMRO tennis toernooi. CourtPerformance zal hier staan met de MultiBall wat voor goede exposure van het product zorgt. Ik vond het heel interessant om bij de meeting te zijn, vooral omdat al die lessen die ik tijdens mijn studie volg dus toch niet voor niets zijn.. Sportmarketing is een heel breed vakgebied en Triple Double focust zich vooral op B2B. Ze werken meer voor het merk dan voor de bonden/gemeentes/organisaties. Dit is een andere insteek dan Sport Vibes waar ik een aantal gastcolleges van heb gehad. Mede door dit gesprek heb ik wel het idee dat ik zeker in de kant van sportmarketing op wil gaan! Met de ervaring van deze minor ben ik dus goed op weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *