Squashbreak en nieuwe challenges

Squashster op weg naar de wereldtop

Squashbreak en nieuwe challenges

Na mijn drukke seizoen had ik twee weken waarin ik niet mocht squashen. Toch wel heel fijn, maar na een paar dagen begon het toch weer te kriebelen. Om toch optimaal van deze squash rust gebruik te maken had ik besloten om te beginnen met saxofoon spelen. Ik heb toen ik 7 was een paar jaar bugel gespeeld, en ik kwam er laatst achter dat ik muziek toch erg mis. Het bleek toch iets moeilijker dan ik eerst had gedacht, maar het is zeker een ‘work in progress’ om het zo maar te noemen 😊.

Wat wel leuk is aan twee weken niet squashen is dat ik veel meer tijd heb om andere dingen te doen. Ik ben samen met papa naar mijn Oma in Hengelo gegaan om daar met mijn tante en oom te gaan golfen. Toen we weg reden van huis was het heel warm, 26 graden en geen wolkje aan de lucht. Gelukkig hadden we er last minute aan gedacht om toch regenkleding mee te nemen, want toen we bij Apeldoorn reden werd de lucht steeds donkerder en toen we aankwamen was het aan het regenen. Gelukkig was er ook een driving range en konden we daar wat ballen wegslaan.

Deze week gaan mijn squash trainingen weer beginnen in voorbereiding op de EK individueel in Nottingham eind augustus!

#TeamSanne    

Sanne Veldkamp, squashster op weg naar de wereldtop

Één reactie

  1. David Young schreef:

    Veel success in Nottingham Sanne ! Heb daar ook gespeeld heel lang geleden tegen een zeker Gavin Briars….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *