5K in Bermuda en 2e op de NK

Squashster op weg naar de wereldtop

5K in Bermuda en 2e op de NK <23

Eind Februari ben ik voor een week naar Bermuda gegaan om daar de Bermuda Open te spelen. Om me optimaal voor te bereiden heb ik de propeaq lichtbril van mijn nieuwe sponsor propeaq gebruikt om een jetlag tegen te gaan. Eerst wist ik nog niet zo goed of het zou helpen ja of nee, maar toen ik in Bermuda aankwam (-5 uur NL tijd) had ik gelukkig geen moment last van een jetlag! Het was heel gaaf om daar een toernooi te spelen. Het is een erg klein eiland en iedereen kent elkaar. Ik sliep bij een heel aardig gezin waarbij de moeder een yoga docent was, en ik mee mocht naar een aantal van haar lessen. De club was klein, met maar 4 banen. Ik moest op het centre court tegen de nr 4 uit Canada spelen. Het was een erg goede wedstrijd, die ik helaas 3-0 verloor. De atmosfeer was super en het publiek was heel enthousiast, het was helemaal uitverkocht! De dagen daarna heb ik nog wat sightseeing gedaan en vloog ik op zaterdag weer naar huis. Het weekend daarop was de NK <23 alweer. Ik stond 2e geplaatst en heb mijn plaatsing waar kunnen maken. In de halve finale moest ik tegen Juliette Permentier spelen. We trainen veel samen en zitten in een team bij Victoria dus dat was wel lastig. Ik speelde erg goed en won 3-0. In de finale speelde ik tegen Fleur Maas. Ook met Fleur train ik veel en zit ik samen in een team, dus je kent elkaars spel heel goed. Het was een erg goede wedstrijd, die ik helaas net verloor met 3-2. Toch ben ik erg tevreden over mijn spel en is dit zeker een stap in de goede richting! De komende maand heb ik geen toernooien waardoor ik goed kan trainen, en me klaar kan maken voor de 15K Irish Open eind April!

#TeamSanne    

Sanne Veldkamp, squashster op weg naar de wereldtop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *