Een drukke squashweek?

Squashster op weg naar de wereldtop

Een drukke squashweek?

De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is het al bijna februari en staat de NK voor de deur. Gelukkig heb ik nog twee weken om me daar goed op voor te bereiden. Afgelopen week ben ik naar Schotland gegaan om een 10K in Edinburgh te spelen. Ik was erg blij dat ik aan dit toernooi mee kon doen. Helaas verloor ik mijn eerste wedstrijd met 3-0. Ik baalde hier wel van omdat ik zeker niet mijn beste spel heb kunnen laten zien, maar het was zeker een goed leermoment. Voordat ik naar Schotland ging had ik met een vriendin uit Zwitserland afgesproken om wat sightseeing te doen in Edinburgh. Op donderdag zijn we naar het kasteel gegaan en hebben we wat rond gelopen in het centrum. Het was heel mooi en heel ouderwets nog met weinig nieuwbouw. Nadat ik (weer) een nieuwe muts had gekocht, deze keer met Schotland er op, gingen we terug naar het centrum om Tessa aan te moedigen voor haar wedstrijd.

Op Vrijdag vloog ik weer terug naar huis. Tessa en ik wilden allebei niet in het midden zitten en hadden stoel A en C gekozen in de hoop dat de stoel ernaast leeg was zoals op de heenvlucht. Dit was niet het geval, waardoor we toevallig een gezellige vlucht hadden met een man die vrolijk mee praatte over van alles en nog wat. In de avond moest ik competitie spelen bij Victoria, die we met 13-4 van Ede hebben gewonnen.

Ik was gelukkig iets na 12 uur thuis waardoor ik nog voldoende slaap kon pakken voor de pre-nationals in Amsterdam op zaterdag. Doordat ik woensdag zo slecht had gespeeld ben ik anders het toernooi in gegaan en heb ik heel goed gespeeld. Mijn eerste wedstrijd moest ik tegen Juliette Permentier spelen. Dit was erg lastig omdat we samen in een team zitten en veel samen trainen. Die won ik met 3-1 waardoor ik de kans had om tegen Milou van der Heijden (nr 1 van Nederland) te spelen! Het was een goede ervaring. Om plek 3/4 moest ik tegen Judith Diepenveen spelen. Twee jaar geleden op de NK verloor ik met 3-0 maar nu wist ik het om te draaien en met 3-0 te winnen! Ik ben erg blij met hoe ik me herpakt heb en ik kijk uit naar de NK over 2 weken!

#TeamSanne    

Sanne Veldkamp, squashster op weg naar de wereldtop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *