Finale en Fika in Zweden…

Squashster op weg naar de wereldtop

Finale en Fika in Zweden…

Twee weken geleden ben ik naar Zweden gegaan om daar een closed sattelite te spelen. Ik verbleef bij een heel lief gastgezin, die ondanks dat ze twee kinderen in het gips hadden mij toch in huis wilden. Terwijl ik daar was heb ik een beetje Zweeds geleerd en hebben ze me kennis laten maken met fika. Fika betekent koffie/thee drinken met wat lekkers, wat daar heel belangrijk is. Dat betekende omdat ik daar bleef slapen dat het elke dag fika was.

Ik kwam op donderdag avond aan, en ik moest op vrijdag spelen. Wat heel leuk was is dat Sara (de moeder) en Flisan (de jongste dochter Felicia) bij al mijn wedstrijden zijn komen kijken, terwijl ze zelf helemaal niet squashen. Ik moest in de kwartfinale tegen de Tsjechische nr 3 die ik uiteindelijk 12-10 in de 5e heb gewonnen terwijl ik 8-10 achter stond. In de finale moest ik tegen Ineta (WR 88) spelen, waar ik ook soms mee train. Het was een erg goede wedstrijd maar Ineta is nog iets te sterk en die verloor ik met 3-0. Ik ben wel heel tevreden over hoe ik heb gespeeld, het was veel beter dan de laatste tijd en ik hoop dit door te kunnen trekken naar mijn volgende toernooi in Italië.

#TeamSanne    

Sanne Veldkamp, squashster op weg naar de wereldtop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *