Pitchen op de sport eXperience business day!

Squashster op weg naar de wereldtop

Pitchen op de sport eXperience business day!

Vorige week donderdag mocht ik met papa mee naar Eindhoven om daar een pitch te geven met interactiveSQUASH voor een internationale jury op de sports business day van Sport eXperience. Ik was hier erg enthousiast over omdat dit perfect aansluit bij mijn opleiding (International sports management and business). De ‘Sport eXperience business day’ was voor beginnende start-ups met innovatieve ontwikkelingen op het gebied van sport. Naast dat ik mee mocht helpen met de pitch was dit een goede plek om te netwerken voor eventuele stages die ik nog moet doen in mijn 4e jaar van mijn opleiding.

We zaten in de eerste groep van de pitching rondes, dus we mochten om 11 uur al beginnen. De pitch werd gehouden in de kleedkamer van het PSV stadion, en de stands van alle bedrijven waren te vinden op de 4e verdieping. De pitch was erg kort, 7 minuten, waar we tijdens het oefenen nog op 11 minuten zaten.. Gelukkig ging het erg goed, en heb ik achteraf gezien toch nog veel meegekregen van alle Sales lessen die ik vorig jaar had gehad op school!

Aan het einde van de dag werden de winnaars bekend gemaakt van de sports world tech cup. Het was een erg lange dag, met veel mensen die interesse hadden in het interactiveSQUASH, veel investeerders die belangstelling hadden en natuurlijk ook mensen die heel sceptisch zijn. Voordat de winnaars bekend werden gemaakt was er nog een presentatie over het Belfast motror-racing circuit. Daarna was het spannende moment waarop we te horen kregen dat we hadden gewonnen!!

Al met al een super ervaring en toch weer een beetje erkenning voor squash als sport.

#TeamSanne    

Sanne Veldkamp, squashster op weg naar de wereldtop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *