Alfa Open 2018!!

Squashster op weg naar de wereldtop

Alfa Open 2018!!

Op 20 en 21 April was de Alfa Open, dit was een closed sattelite bij mijn eigen club in Alphen a/d Rijn. Het was erg fijn om niet ver te hoeven reizen voor een PSA toernooi, en ik vond het heel gaaf dat er een georganiseerd werd in Nederland. Ik speelde een goed toernooi en heb uiteindelijk in de finale verloren van Tessa. Ik had wel gehoopt om nog beter te spelen, maar ik werk nu met mijn nieuwe coach Ken Flynn aan andere dingen en ik ben blij dat ik die al een beetje toe kon passen in mijn wedstrijden.

De dag na de Alfa Open ging ik direct naar Brussel om daar Belgische competitie te spelen. Nu speelde ik met Tessa in een team in plaats van tegen haar. Het was de halve finale van de play-offs en die hadden we met een ‘Nederlands’ team gewonnen (het team bestond uit Tessa, Fleur en ik).

’s Avonds vloog ik door naar Ierland om daar een 15K te spelen. Ik begon het toernooi heel sterk en won mijn eerste kwalificatie in een goede wedstrijd met 3-0, maar ik kreeg direct daarna last van buikgriep waardoor ik die wedstrijd daarna kansloos verloor. Dit was heel erg balen omdat ik goed stond te spelen, maar het zit niet altijd mee helaas. Dit weekend speel ik nog een Closed Satellite in Nederland, dit keer in Den Haag bij Houtrust.

#TeamSanne    

Sanne Veldkamp, squashster op weg naar de wereldtop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *